Home Over ons

Over ons

Scan Car Parts is een Belgische bvba geregistreerd onder nummer 0872613681, gestart in 2005. Wij leveren onderdelen enkel voor SAAB, zowel voor de actuele wagens als de klassiekers, van de tweetakt SAAB 92 tot de recentste 9-5. Zaakvoerder is Roger Van Hemelrijk, met twintig jaar SAAB onderdelen ervaring bij voormalig importeur Beherman. Wij hebben ruim 1500 referenties in voorraad in ons magazijn te Sint-Amands, zowel originele onderdelen, eerste uitrustingskwaliteit of vergelijkbaar. Wat wij zelf niet in voorraad hebben, betrekken wij van diverse Zweedse ( ook van Saab Automobile Parts AB) of Europese leveranciers.

Samen met de technische ondersteuning die wij u bieden, betekent dit dat u snel, efficiƫnt, en voordelig met de juiste onderdelen uw SAAB weer kilometers kan laten rijden. Daarom ook dat het merendeel van onze klanten erkende of onafhankelijke herstellers zijn, vermits onze zaak uitgebouwd wordt op basis van kennis, ervaring en service aan de klant.

Verwijzingen naar onderdeelnummers, voertuigmodellen en constructeurs, zijn enkel ter informatie, en niet bedoeld om verbondenheid met of goedkeuring door de constructeur te suggereren.