Home FAQ

FAQ

  1. Assortiment. In ons assortiment voeren wij de onderdelen van Pro Parts Sweden, het voormalige Scan Tech Sweden, en diverse andere Europese merken. Daarnaast kunnen wij u ook alle originele onderdelen van Saab Automobile Parts AB leveren. U kan enkele catalogi vinden bij de downloads. Vraag gerust naar wat u niet onmiddellijk vindt.
  2. Prijzen. Bij de “downloads” kan u onze prijslijst “particulier” downloaden. Voor professionele voortverkopers zijn er andere tarieven. Gelieve ons hiervoor met ons contact op te nemen
  3. Bestellingen. U stuurt ons een email met de onderdelen die u wil, met vermelding van de onderdeelnummers. Wij bevestigen uw bestelling per kerende email.
  4. Leveringen. De zendingen worden verstuurd met BPack, de pakketdienst van Bpost. De gehanteerde tarieven vindt u ook aldaar. U kan uw zendingen volgen via hun E-tracker service, zie Links. Elke zending is vergezeld van een leveringsnota.
  5. Facturering. Tenzij anders bepaald, volgt de factuur na de levering. De verkoopsvoor-waarden zijn vermeld op de verso zijde. Elke leveringsnota wordt op de factuur apart vermeld.
  6. Betalingsvoorwaarden. Deze staan vermeld op de factuur. De maximale betalingstermijn is dertig dagen na factuurdatum.
  7. Waarborg. Voor particulieren bedraagt de wettelijke waarborgtermijn 2 jaar, omruilwaarborg.
  8. Ruilonderdelen. Sommige onderdelen worden op basis van een standaardruil geleverd. In voorkomend geval zal een borgbedrag aangerekend worden, wat u kan gecrediteerd worden, als het oude onderdeel -onder zijn voorwaarden- terug in ons bezit is.